0 Beauty with a Purpose » Miss Queen of Scandinavia

Beauty with a Purpose

Välgörenhet är ett mycket viktigt inslag i Miss World allt sedan tävlingen skapades 1951. ”Beauty with a purpose” är Miss Worlds kärnorganisation som oförtröttligt arbetar med att samla in pengar till ett oändligt antal behövande.

De hängivna medarbetare, de engagerade deltagarna och framförallt de dedikerade företag, organisationer och privatpersoner som medverkar och bidrar är många.

Sedan starten har den internationella organisationen Miss World bland annat samlat in mer än 2,5 miljarder kronor till förmån för utsatta barn världen över.

Katastrofhjälp
Det finns även ett väl utvecklat samarbete med andra välgörenhetsorganisationer för att kunna göra insatser och ge ekonomiskt stöd vid olika händelser och situationer i världen, till exempel Tsunamikatastrofen 2004 eller Haiti 2010..

MWS 2011
MWS skänker 10000:- till Stiftelsen ”Min stora dag”
Se video från MWS 2011:

MWS 2012
Under 2012 samlade deltagare med Liza Holmberg och Doruntina Hoxha mf l in pengar ca 10 000:- genom gåvor av generösa samt reste rund i Sverige och stod på torg och sålde kaffe med dopp och pengarna gick oavkortat och handräcktes av MWS deltagaren Doruntina Hoxha till ett nerslitet barnsjukhus i Prishtina i Kosovo.

Ryan McDonagh Authentic Jersey